Vloeren

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goede vloer is. Zowel qua uitstraling als kwaliteit afhankelijk van waar het voor wordt gebruikt. De intensiviteit van leven op een vloer is cruciaal om mee te nemen in de selectie van een goede vloer.

Onze ervaring is daarin ondersteunend om u te begeleiden in de juiste selectie.

Welke vloer u ook kiest, wij kunnen de volgende activiteiten verzorgen:

  • Verwijderen oude vloer;

  • Egaliseren;

  • Leggen van de nieuwe vloer;

  • Onderhoud.

Een vloer in uw woning of onderneming is een investering voor een flink aantal jaar. Een belangrijke aankoop. De specialisten en vakmensen van e.jansen zijn er voor u. Wij adviseren over, wij leveren en indien u dat wenst installeren en monteren wij uw nieuwe vloer. Maar ook voor renovatie van uw bestaande vloer bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij veel tevreden klanten hebben wij ons visitekaartje af mogen leveren. Een visitekaartje waar onze klanten nu dagelijks plezier van hebben. Bent u ons volgend visitekaartje?

PVC-Vloeren

PVC vloeren zijn gemaakt van een uitzonderlijk duurzame aangepaste vorm van vinyl. De vloeren zijn leverbaar in diverse dessins en een ruim geschakeerd kleurenpalet dat inspireert tot het ontwerpen van een mix van vele kleurrijke designs. De voordelen van PVC-vloeren zijn talrijk: duurzaam, warm, geluiddempend, hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vloerverwarming.

Onderhoud en renovatie

Egaline vloeren

Egaline vloeren worden toegepast op oneffen of slechte ondervloeren als voorbereiding op een afwerkvloer. Dat kan zijn een gietvloer, tapijt, parket of linoleum. Egaliseren met egaline vloeren is aan te bevelen bij:

  • vocht problemen in de ondervloer.

  • slechte poreuze ondervloeren.                                                                                   

  • veelbeschadigingen.                                                                                                                 

  • moeilijk verwijderbare oneffenheden als lijmresten.

  • uitvlakken hoogteverschillen.

Wij produceren egaline vloeren met producten van Forbo en Uzin.

Renoveren en egaliseren ondervloer

Een goede, egale ondervloer is dé basis voor de juiste installatie van de eindvloer. Indien noodzakelijk verwijderen wij de oude vloer. Hierna analyseren wij de staat van de ondervloer en geven wij u een passend advies over de juiste manier van het herstellen en het egaliseren van de ondervloer.

Plintafwerking in stijl

Een plint is nodig om de afgewerkte wand te beschermen en zorgt voor een mooie overgang van de vloer naar de wand. E.jansen-vloeren levert en monteert diverse soorten plinten

 

 

Hieronder vind u enkele voorbeelden.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.